Illustratie laten maken

lllustratie laten maken? Als tekenaar en illustrator denk ik met grote vrijheid en fantasie. Dit kan in grootsheid maar ook met lichte humor. Het voordeel van een illustratie is dat alles kan en mag. Het onhaalbare wordt haalbaar en jouw boodschap wordt beter overgebracht. Tekeningen zijn het resultaat van creativiteit en realisme en kunnen helpen bij communicatie.

Met creatief vermogen en grafische vaardigheden bied ik de oplossing voor verscheidene communicatieve uitdagingen. Neem contact met me op, ik sta klaar om aan de slag te gaan met jouw communicatie uiting. 

 • Verwondering
 • Skyline Brabantse Wal
 • Wiring harness and PCB
 • Printplaat eenvoudig
 • Printplaat samengesteld
 • 5G filter antenna
 • Wiring harness equipment
 • Synthetic resin products
 • Icons
 • Kunststof profielen
 • Storyboard
 • Confed_storyboard_v3
 • Illustratie_new
 • Transparent car
 • Privacy danger


Illustratie laten maken

Middels illustraties realiseer ik een duidelijke boodschap voor de juiste doelgroep trek hun aandacht en verleid hen:

·       Ik kan van iets heel ingewikkelds en complex toegankelijk en eenvoudig maken;

·       Ik kan me goed verplaatsen in de gedachtegang van jou als opdrachtgever;

·       Al meer dan 30 jaar ervaring met het maken van illustraties;

·       Goed empathisch vermogen;

·       Ik kan goed luisteren en stel de juiste vragen;

·       Anders denken is mijn specialiteit, ik kijk op een andere manier naar dingen;

·       Ik ben zeer kundig in communicatie.

Wil je mij inschakelen om een illustratie of meerdere illustraties te laten maken voor jouw communicatie uiting? Neem dan direct contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik sta klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Wat is een illustratie?
Bij een illustratie of animatie wordt al gauw gedacht aan een tekening in een boek of video, maar het is veel meer. Een illustratie is een afbeelding ter ondersteuning of versiering. Van een artikel, ontwerp, website, boek of reclame-uiting. Het biedt middels beeld verduidelijking. Maar dan in een vorm die opvalt, verleidt, aanzet tot en werkt. Beeld kan sterk en direct de boodschap. Daarom zegt men graag dat  ‘beeld zegt meer zegt dan 1000 woorden’.

Uitgangspunten voor goede illustratie

Er zijn diverse punten waardoor een illustratie ook daadwerkelijk een goede illustratie wordt die de gewenste boodschap overbrengt. Gevoel voor compositie, ordening en patronen zijn zeer belangrijk. Verrassingen kunnen spontaan tevoorschijn komen, maar ook ontstaan door de gedachtegang. Het is belangrijk dat je mij als illustrator vrijlaat in het werk. Dat zorgt voor verrassing en verbazing. 

Ik heb als ontwerpbureau ruime ervaring in het maken van tekeningen, illustraties en animaties. Een video-animatie kan informatie heel goed overbrengen. Ook hier heb ik ruime ervaring mee. In een gesprek met jou ontdekken wij samen welke vorm van illustratie of animatie het beste bij jouw project past.

Diverse soorten illustraties en tekeningen

Er bestaan diverse soorten illustraties en tekeningen. Welke soort het beste bij jouw project past, is helemaal afhankelijk van het project zelf. De volgende illustraties behoren tot de mogelijkheden:

·       Grafische verbeeldingen zoals pictogrammen;

·       Illustraties voor situaties;

·       Vrije vorm en uitvoering;

·       Geanimeerde tekeningen.

Ik denk altijd met jou mee in het bepalen van het juiste type en middel. Op deze manier komen we samen tot een type illustratie en kan ik jouw project precies illustreren zoals jij dat wenst. Bij het maken laten maken van illustraties is het van belang om precies te weten wie de doelgroep is, zodat de illustratie daarop afgestemd kan worden.

Wat zijn de kosten van een illustratie?

De kosten van het laten maken van illustraties zijn afhankelijk van de complexiteit van de boodschap en de keuze voor de stijl. Elke illustratie is anders, daarom hou ik geen vaste prijzen aan. In een vrijblijvend gesprek kun je aangeven wat jouw wensen zijn, vervolgens geef ik aan wat de mogelijkheden zijn. Dat is de basis voor een offerte op maat.

Laat mij een illustratie maken
Heb je een uitdaging op communicatief gebied en wil je daar een illustratie of design bij laten maken door een ervaren illustrator zoals ik? Neem dan direct contact met mij op. Vervolgens maken we een kennismakingsafspraak waarin we je wensen en de mogelijkheden bespreken. Ik weet hoe je de aandacht van jouw doelgroep vangt en maak hier een oplossing voor met een illustratie. Het gevolg? Een creatieve verbeelding die verbeeldt, verleidt, aanzet tot en gewoon werkt.

Heb je een vraag over de mogelijkheden op het gebied van het laten maken van illustraties? Neem contact op via info@nevez.nl of bel mij op 06 – 45 908 723. Ik ben iedere werkdag bereikbaar, beschikbaar en actief. 

 
Bellen
Map
Info
LinkedIn