Infographic laten maken voor jouw communicatie uiting  

Infographic laten maken voor jouw communicatie uiting? Ik heb al jarenlange ervaring als illustrator en grafisch vormgever. Het is voor mij geen enkel probleem om jouw boodschap vast te leggen in een infographic die feitelijke informatie helder, beknopt en begrijpelijk overbrengt aan de beoogde doelgroep. Bovendien blijft informatie uit een infographic ook beter hangen. Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

  • Banking
  • Infographic
  • Reiszwijser
  • Infographic2
  • Daily program
  • Digital transformation
  • Factory process
  • Klantreis bedrijfsfinanciering


 Infographic laten ontwikkelen 

·       Ik kan van iets heel ingewikkelds en complex toegankelijk en eenvoudig maken;  

·       Ik kan me goed verplaatsen in de gedachtegang van jou als opdrachtgever;  

·       Al meer dan 30 jaar ervaring met het maken van illustraties;  

·       Goed empathisch vermogen;  

·       Ik kan goed luisteren en stel de juiste vragen;  

·       Anders denken is mijn specialiteit, ik kijk op een andere manier naar dingen;  

·       Ik ben zeer kundig in communicatie.  


Wat is een infographic?
Een infographic is een communicatievorm die ingezet kan worden voor zowel interne als externe communicatie. Het is een informatieve illustratie waarin tekst en beeld gecombineerd worden en informatie uitbeeldt en verklaart. De infographic brengt op een snelle en aantrekkelijke wijze specifieke informatie weer, zodat de doelgroep direct een begrijpbaar overzicht ziet. Een infographic is zowel als online als offline uiting te gebruiken.

Voorwaarden voor een goede infographic  

Er zijn diverse voorwaarden waar een infographic aan moet voldoen om de boodschap goed over te brengen aan de doelgroep. Alleen wanneer het doel en de doelgroep duidelijk zijn, weten we precies op welke manier de infographic gepubliceerd moet worden. Deze voorwaarden zijn structuur, ordening, creativiteit en flexibiliteit. De meest creatieve en unieke infographics zijn vaak het meest effectief, doordat ze de aandacht trekken en niet meer loslaten. Het is daarom belangrijk om de infographic te laten maken door iemand die daar verstand van heeft en bij kan dragen aan het overbrengen van de boodschap.  

Ervaren ontwerpbureau

Ik heb jarenlange ervaring in het vak, waardoor ik minder toegankelijke informatie aantrekkelijker en inzichtelijker kan maken voor de doelgroep. Ik heb als ontwerpbureau ruime ervaring in het maken van infographics, visuele representaties en andere animaties. Het is ook mogelijk dat een video animatie de informatie beter overbrengt dan een infographic kan doen. Ook hier heb ik ruime ervaring mee. Voordat ik aan de opdracht begin, gaan wij altijd in gesprek om te kijken welke vorm van uiting het beste past bij wat jij uit wilt dragen.

Diverse soorten infographics  

Er bestaan diverse soorten infographics. De soort die het beste bij jouw boodschap past, ligt compleet aan de inhoud van ervan. Er zijn namelijk diverse doeleinden die je zou willen bereiken met een infographic. De volgende types infographic bestaan:  

·       Digitale jaarverslagen;  

 ·       Interactieve infographics;  

·       Datavisualisaties;  

·       Geanimeerde infographics.  

Ik denk altijd met jou mee om te bepalen welke infographic het beste bij jouw boodschap past. Het is belangrijk om te weten wat je wilt overbrengen en wie de doelgroep is. Ik kan de illustraties hierop aanpassen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en vertel ik meer over wat ik voor je kan betekenen.  

Wat zijn de kosten van een infographic?
Het is moeilijk om antwoord te geven op deze vraag. Voor het geven van een prijsindicatie moeten we meer weten over de informatie die gecommuniceerd moet worden, het doel en de doelgroep. Ook de illustratiestijl is van invloed op de prijs. Hoe meer je wil, hoe meer tijd ik eraan moet besteden en hoe kostbaarder de infographic wordt. Zodoende verschillen de prijzen erg per infographic. In een vrijblijvend gesprek met mij kun je aangeven wat jouw exacte wensen zijn. Op basis hiervan zal ik een offerte op maat maken.

Vraag een offerte aan en laat een infographic maken

Wil je een infographic laten maken? Neem gelijk contact met me op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte. Ik weet hoe de parels van jouw bedrijf tentoongesteld kunnen worden door middel van een infographic of ander soort illustratie. Neem contact op door te e-mailen naar info@nevez.nl of bel naar 06 – 45 908 723.  

 
Bellen
Map
Info
LinkedIn